Menu

London Hunter online spelautomat – HABANERO

March 3, 2018 - Spelautomater
London Hunter online spelautomat – HABANERO

Habanero har tagit en T-Rex-inspirerad resa ner minne lane med sin senaste slot, London Hunter. Sats i viktoriansk London frågar fem-hjuls, tre-rad, fast

25-linjers slits spelare för att hjälpa till att rädda staden från förödelse när den räddade dinosauren tar sig till sina gator.Spelets unika steam punk-stil ger en slående bakgrund och skapar Habanero mest kinematiska spel hittills. Och det finns fria spel i allmänhet lurar bland huvudstadens kullerstensgator, med stora multiplikatorer ger också stora utbetalningar.”London Hunters senaste teknik återskapar Victorian Britain vackert och vi är säkra på att spelet kommer att vädja till dem som söker en snabb och högkvalitativ filmupplevelse”, säger Toni Karapetrov, chef för företagskommunikation på Habanero. “Spelarna kommer att behöva har sina wits om dem med T-Rex på lös, men om de kan klona London tillbaka från randen av förstörelse, finns det stora vinster att ha med två växande vildar och stora multiplikatorer. ”

 

Tillgänglig på alla enheter använder London Hunter en gemensam lastare med delade komponenter som ger spelare snabbare laddningstider och en mer engagerande upplevelse. Spelet är det senaste i Habaneros imponerande slottsportfölj, efterföljande från titlar som Four Divine Beasts, 5 Mariachis och Rolling Roger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *